Bulan ramadhan semakin menghampiri pastinya umat islam tidak sabar untuk menunggu bulan yang penuh mulia ini dengan melakukan pelbagai aktiviti kebaikkan.

Apabila tiba bulan ramadhan menu makanan adalah perkara yang paling sukar untuk ditentukan. Sebab itu jangan makan mengikut nafsu. Sekali ‘order’ bermacam-macam.

Bagi anda yang masih mencari lokasi untuk berbuka puasa tidak kira bersama rakan, syarikat, atau pasangan anda bolehlah mencuba di Geno Hotel yang akan menyediakan pelbagai jenis juadah berbuka puasa pada tahun ini.

Tawaran Berbuka Puasa Menarik, Selain Fasiliti Yang Lengkap Sesuai Untuk Majlis Perkahwinan ! Tawaran Berbuka Puasa Menarik, Selain Fasiliti Yang Lengkap Sesuai Untuk Majlis Perkahwinan ! Tawaran Berbuka Puasa Menarik, Selain Fasiliti Yang Lengkap Sesuai Untuk Majlis Perkahwinan !

Ketua Pegawai Eksekutif dari Hotel Geno iaitu Dato’ Lim Kian Yu bersama-sama kakitangan hotel turut serta dalam menjayakan malam preview ini.

Pada preview ini, tetamu menikmati hidangan Ramadan di Grand Ballroom, tingkat 3 sambil menikmati muzik tradisional gamelan, persembahan oleh Amir Percussion dan emcee yang luar biasa oleh Guru Hamidon.

Tawaran Berbuka Puasa Menarik, Selain Fasiliti Yang Lengkap Sesuai Untuk Majlis Perkahwinan !

Selain dari makanan Malaysia, stesen makanan juga menawarkan pelbagai menu tradisional Malaysia dengan hidangan pencuci mulut untuk tetamu. Selain Kambing Bakar, terdapat juga Sup Ekor.

Bertemakan ‘Warisan Tradisi Ramadhan’, pelbagai jenis juadah daripada asia hingga ke barat yang anda boleh nikmati. Geno Hotel juga menawarkan harga bermula dari RM55.00 bagi kanak-kanak dan RM110.00 bagi dewasa daripada 10 Mei 2019 hingga 2 Jun 2019.

IKLAN

Tawaran Berbuka Puasa Menarik, Selain Fasiliti Yang Lengkap Sesuai Untuk Majlis Perkahwinan !

Antara tawaran menarik lain yang Geno Hotel menawarkan adalah dewan yang sangat cantik dan eksklusif. Sesuai untuk bakal pengantin yang masih belum mempunyai idea dan tempat untuk melangsungkan majlis perkahwinan mereka.

Anda boleh mengadakan hari bahagia anda di sini oleh kerana tempatnya yang strategik dan mudah untuk dicari.

Tawaran Berbuka Puasa Menarik, Selain Fasiliti Yang Lengkap Sesuai Untuk Majlis Perkahwinan !

Kelengkapan seperti meja, dan mikrofon juga turut disediakan oleh Geno Hotel. Oleh itu, jangan lepaskan peluang anda untuk mencubanya di sini!

IKLAN

Geno Hotel, Jalan Subang Mas, Taman Subang Mas, 47620 Subang Jaya, Selangor Darul Ehsan. Malaysia. (603- 5033 6666)

 

 

 

 

IKLAN

 

 

 

 

 

 

 

Lubuk konten untuk inspirasi bakal – bakal pengantin. Pengantin kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI